Zuurstof

Sinds een paar weken volg ik hyperbare zuurstoftherapie. Ik hoor jullie denken wat is dat en waarom heb je dit nodig? Het is gelukkig niet zo dat ik een chronisch zuurstofgebrek heb maar die therapie zou helpend kunnen zijn voor mijn rugklachten die ik heb overgehouden aan de bestraling in 2015 aan mijn wervel. De hoop is dat de beschadigingen die niet definitief zijn kunnen herstellen door de toegediende zuurstof. Het is een technisch verhaal dat bespaar ik jullie. Maar intensief is het wel, 5x in de week 2 uur in de zuurstoftank en dit 8 weken lang. Gelukkig wordt er ook veel gelachen in de tank want als er iets is wat lotgenoten hebben dan is het humor en zelfspot. Soms denk ik dat ik in een soap belandt ben en ik geloof vast en zeker dat als dit als reality soap op tv uitgezonden zou worden we dikke kijkcijfers zouden halen.

Dit betekent wel dat mijn agenda thuis is ontploft, het huishouden van steen is geworden en ik de paarden vooral vanachter het keukenraam zie. Welke prioriteiten krijgen voorrang!! Wat heerlijk dat ik paardencoach ben.

Gewoon tussen de bedrijven door een coachsessie plannen, sparren met andere ondernemers en plannen maken voor 2020. Die zuurstof doet echt iets met me, zoveel inspiratie ik heb om allemaal nieuwe activiteiten te gaan doen. Zoals een arrangement waarbij je 2 dagen een coachsessie van 2,5 uur krijgt met s’avonds een heerlijk diner in het plaatselijk restaurant. Vervolgens heerlijk  ontspannen in een leuke b&b in de buurt om de volgende dag weer fris en geïnspireerd met de paarden aan de slag te gaan.

Heel hip heet dat een retraite en ik geloof erin, door alle hectiek loop je jezelf voorbij met alle gevolgen van dien. Gun jezelf een pauze, dat klinkt als een luxe maar het is zeker niet overbodig.

Bij workshops/sessies en tarieven komt alle informatie over dit mooie nieuwe arrangement