Tarieven

TARIEVEN VANAF 1 MAART 2020

Individuele coaching

Een individuele coaching van 1,5 uur kost  € 75,00, incl. etherische olieroller gericht op jouw thema

Helemaal nieuw is de hartvormige hanger van lavasteen, een paar druppels olie op de lavasteen geeft tijdens de sessie de nodige ondersteuning. Ik maak gebruik van 100% zuivere oliën waar al eeuwenlang gebruik van wordt gemaakt. Deze mooie actie geldt voor de zomermaanden als extra cadeautje.

Vooraf hebben we een gesprek met koffie/thee aan tafel waarna we met de paarden aan de slag gaan, we sluiten de sessie af met een kop koffie/thee.

Coachtraject

Een  jaar lang fantastische coaching  die jou laat groeien zoals je bedoelt bent. Alle thema’s die belangrijk zijn komen aan bod. Deelname van gezinsleden is mogelijk. Het traject wordt aangepast op jouw wensen.

Investering is €80,- euro per maand. Betaal je in 1x dan is het €840,-  (€70,- per maand).

Duo coaching

Kom je samen ?  Kies dan voor een duo-coaching ,  dit houdt in een gezamenlijk deel van een half uur, en 2  individuele coaching sessies van 1 uur per persoon.

Neem contact op voor de mogelijkheden.

2 Daagse coaching

Ook bieden wij de mogelijkheid voor een 2-daagse coaching. Je verblijft in een leuke B&B in de buurt en geniet van een diner in een gezellig plaatselijk restaurant. Het mooie eiland Tholen biedt de rust en ruimte om volledig te kunnen ontspannen en te genieten van de natuur.

Wij organiseren graag een retraite met paardencoaching naar jouw/jullie wensen.

Contextuele coaching zonder paarden

Heb jij behoefte aan één of meerdere coachinggesprekken over alles wat jou bezighoudt bijvoorbeeld na de diagnose kanker, het proces van verwerking en hoe dan verder?
Een individuele coaching incl. Bijbelse coachkaartenset en een roller met essentiële olie is € 75,00

Helemaal nieuw komend najaar 2021
Er wordt hard gewerkt aan de reisgids, in deze gids doorloop je in 30 stappen 10 thema’s. Samen met 20 Bijbelse personen gaan we nadenken over wat hen bezighield en welke overeenkomsten je in je eigen leven kunt vinden. De 10 thema’s zijn Rouw, Onrecht, Kwetsbaarheid, Verleiding, Verlangen, Vertrouwen, Verbinding, Liefde, Levensvreugde en Vrijheid.
Hou de website en social media in de gaten voor de laatste updates

Neem gerust vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden

actie zomer 2021