Eindelijk zover!

Het boek Lachai roï is te koop in de boekwinkel, website, uitgeverij boekscout en zelfs via Bol.com. Dat voelt tot wel een beetje trots, gepaste trots, want nu denk ik hoe is het mogelijk dat dit zover gekomen is.
Ik hoop dat het veel mensen tot zegen zal zijn. Ik weet hoe je gedachten met je op de loop kunnen gaan, een toekomst hopeloos lijkt of zelfs blijkt. Toch is er altijd een lichtpuntje, mijn wens is dat mensen zo’n lichtpuntje vinden in dit werkboek. Het wordt een boek van de lezer, want je schrijft je eigen verhaal. Dat maakt dit boek zo uniek, het is niet mijn verhaal, maar dat van jou?!
Natuurlijk heb ik wat promotie gehad, een interview in de ‘Eendrachtbode’, dé krant van het eiland Tholen. En een mooi artikel in magazine ‘Zij en Zeeuws’daarmee hoop ik natuurlijk nog meer mensen te bereiken.

De coachings lopen ook nog en dat is heel fijn om te zien hoe de paarden van betekenis kunnen zijn voor mensen die worstelen. Zo lang mijn gezondheid het toe laat blijf ik dit doen. Die gezondheid is fragiel en toekomstperspectief vaag. Ik leef van scan naar scan. Het is bijna februari en een nieuwe hersenscan moeten worden gemaakt dus een spannende tijd. Aan de hand van die uitslag kunnen we weer plannen maken voor de korte of langere termijn
Op hoop van Zegen!

De toekomst is zeker,
ja eindeloos goed
Als ik eens moet sterven,
als ik U ontmoet:
dan droogt U mijn tranen,
U noemt zelfs mijn naam,
U blijft bij mij Jezus,
laat mij niet gaan

‘Ik zal er zijn’ Sela.