Onderweg naar balans in je leven

Workshop data
dinsdag 1 september 2020

Deze dag staat nog in de planning vanwege Corona

Judith is voedingscoach en gaat ons alles vertellen over gezonde voeding, wat dat lichamelijk maar ook mentaal voor je betekent. Hoe fijn is het om lekker in je vel te zitten, letterlijk en figuurlijk. Judith is ervaringsdeskundige en vertelt heel enthousiast hoe haar leven veranderd en verbeterd is sinds ze weet wat voeding met je doet. Uiteraard gaan we dit ook allemaal proeven want heel de dag kunnen we genieten van heerlijke hapjes en sapjes. Bovendien krijgen we tussen de middag een uitgebreide high tea .

We gaan ook de paarden ontmoeten en ervaren wat deze dieren ons vertellen over ons innerlijk welzijn. Hoe reageert het paard op ons gedrag en hoe komt het dat paarden ons zo goed aanvoelen. Ik vertel in mijn verhaal hoe Lachai Roï paardencoaching is ontstaan, wat mijn missie is en waarom paarden zo geschikt zijn om mee te coachen.

Kortom, het wordt een inspirerende dag waar veel ruimte is voor persoonlijke aandacht. We gaan er ook vooral een gezellige dag van maken vol ontspanning, bezinning en met heerlijk en verantwoord eten.

De kosten voor deze dag zijn € 30,00,- per persoon.

Net zo enthousiast als wij? Meld je aan dan hoor je snel van ons!

Georganiseerd door:

Judith van Manen-Heijboer, Voedingscoach E-Power+, Boost your Health

Elvira Hendrikx, Paard- en lifecoach bij Lachai Roï paardencoaching